Op weg naar Pasen voor ongelovigen (stap 4)

De leegte aandurven, om de volheid te ervaren.

2 gedachten over “Op weg naar Pasen voor ongelovigen (stap 4)”

  1. Pasen 4
    Ad, compliment! Briljant! God is onzichtbaar, in zijn tempel, in de kerken, in de wereld, in je leven, totdat Zijn tijd gekomen is. Voor ieder op een moment dat de tijd er rijp voor is. Bij ons dus de ziektegeschiedenis en de dood van Els! Het is net als wanneer je een nieuw woord hoort; de dagen daarna kom je het telkens tegen. Het was er al wel, maar het viel je nooit op. Nu zie ik God overal en als ik echt 100 jaar oud wordt, zal dat de mooiste tijd van mijn leven zijn.

  2. Ik vind het prachtig hoe je het verteld Ad, God zie je niet en toch is hij overal om ons heen , je voelt zn liefde en zn onvoorwaardelijke steun krijgen we allemaal niet altijd wanneer wij het willen maar als de tijd er rijp voor is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *